Mesefigurák hungarocellből, akrilfestékkel festve

Mesefigurák hungarocellből, akrilfestékkel festve

Hihetetlen milyen sok felhasználása lehet egy terméknek. Nagyon közkedveltek webáruházunkban a Pentart akrilfestékek. Viszik műkörmösök, kismamák gyerekszoba dekorációs festéséhez, és sokan, akik dísztárgyakat készítenek velük.

Egyik vásárlónk polisztirol (hungarocell) mesefigurákat vág ki fűrésszel és ezeket festi meg a Pentart akrilfestékeivel. Alkotásai olyanok, mintha a mesehősök csak most ugrottak volna ki a meséből.

Hófehérke virágok között. A virágok is hungarocellből készültek.
Micimackó és Malacka az örök kedvencek.
Némó
Teknős és süni
Verdák
Traktor
Téli figurák
Simba és timon

A Pentart akrilfestékek használata nagyon egyszerű. Vízbázisúak, mérgező anyagot nem tartalmaznak, ezért gyerekek is nyugodtan használhatják. Amíg az akrilfesték nem száradt meg, ecsetből és kézről könnyen lemosható. Száradás után vízhatlanra szárad, így nem kopik, ellenálló, és szükség esetén nedves ronggyal könnyen tisztítható. Számtalan fajtája létezik a Pentart akrilfestékeknek: fényes, matt, gyöngyház, metál, krémes és még sorolhatnám. Mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet!

Ha úgy érzed, hogy Te is megpróbálkoznál figurák készítésével, de először egy könnyebb módot választanál, akkor nézz körbe kész polisztirol figura kínálatunkban! Ezeket a figurákat már csak festeni, és kedves szerint díszítheted.

A leírásunkban található alapanyagokat az alábbi linkeken érheted el:

Alkotó: Demeter Ildikó, tel.: 0620/501-5301

Ha Neked is vannak alkotásaid, küldj képeket, szívesen feltesszük őket kreatív hobby blogunkra!

Back to Top